شوهرم خیلی اذیت میکنه واسه رابطه پسرم چند وقتیه شبا به زور میخوابونمش هزار بار شیر میدم سرپا میگردونمش نیم ساعت یه ساعت طول می کشه تا بخوابه اونوقت ساعت یک اینا میشه و خسته میشم و میخوابم اونوقت شوهرم میندازه تقصیر من و بهم بی محلی و بد رفتاری میکنه واقعا تقصیر منه؟
حالم ازش بهم میخوره میدونم منو دوست نداره و فقط واسه نیاز خودش منو میخواد عزیزم دلت خوشه اون مگه میا ...
عزیزمن از بارداری باید میگفتی که مسئولیت توام هست منکه ۹ماه دارم نگهش میدارم تو شکمم از اونور که بدنیا اومد همه کاراش جز شیردادنش با تو من الان پسرم ۲۲ماهست همه کاراش با باباشه جز غذا دادنش که بامنه کلا بچه خودشم عادت کرده وقتی که پدرش باشه دستشویی داشته باشه میگه بابایی موقع خواب همین خواب ظهر همین نصفه شب یا صبح اگه شیر بخواد پامیشه باباشو بیدار میکنه میگه بابا ممه کلا با اون کار داره فقط.من از بارداری همینو گفتم و اینکه اگه پسر باشه من فقط،بهش شیر میدم بقیه کاراش با شماست چون نمیتونستم با پسر ارتباط برقرار کنم اوناام واسه اینکه من از این بیشتر قاطی نکنم قبول کردن دیگه الان راحتم
منم دوتا دختر دارم اکثر کاراشونم خودم نیکنم ۱ ساله پسر دار شدم غذا بهش میدمو پوشکشو عوض میکنم بقیه کاراش با باباشه تا حالا دو بار فقط حمام بردم خودش میبرتش حمام میگردونتش تا بخوابه به من چه ده ساله دارم بچه داری میکنم دیگه خستم اگه مرد کمک نکنه که زن از پا در میاد