2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست
چرا اینجورین واقعا؟😐

یه ذره درک ندارن حالا جمعه ها که خونست از صبح میبینه تا شب من چقدر بدو بدو دارم برای بچه یه ذره کمکم میکنه

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ولش کن همینن همشون.چرا شما همه کارای بچه رو میکنی بده اون بگردوندش چطور واسه رابطه حال داره و خواب ...

حالم ازش بهم میخوره میدونم منو دوست نداره و فقط واسه نیاز خودش منو میخواد عزیزم دلت خوشه اون مگه میاد بچه بگردونه تازه خودشم خواب افتاده بود جلو افتاده😐

حالم ازش بهم میخوره میدونم منو دوست نداره و فقط واسه نیاز خودش منو میخواد عزیزم دلت خوشه اون مگه میا ...

پسرت چن وقتشه ؟ 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
حالم ازش بهم میخوره میدونم منو دوست نداره و فقط واسه نیاز خودش منو میخواد عزیزم دلت خوشه اون مگه میا ...

عزیزمن از بارداری باید میگفتی که مسئولیت توام هست منکه ۹ماه دارم نگهش میدارم تو شکمم از اونور که بدنیا اومد همه کاراش جز شیردادنش با تو من الان پسرم ۲۲ماهست همه کاراش با باباشه جز غذا دادنش که بامنه کلا بچه خودشم عادت کرده وقتی که پدرش باشه دستشویی داشته باشه میگه بابایی موقع خواب همین خواب ظهر همین نصفه شب یا صبح اگه شیر بخواد پامیشه باباشو بیدار میکنه میگه بابا ممه کلا با اون کار داره فقط.من از بارداری همینو گفتم و اینکه اگه پسر باشه من فقط،بهش شیر میدم بقیه کاراش با شماست چون نمیتونستم با پسر ارتباط برقرار کنم اوناام واسه اینکه من از این بیشتر قاطی نکنم قبول کردن دیگه الان راحتم

خوش به حالت

خب نشونش بده چند نفر دیگه رو 

من اینقدر گفتم از بقیه. واقعا هم بچه های حالا همه همینن 

تازه منت هم سرش میذارم که خونه بزرگ نیس حیاط نداریم که بچه ها یکم بازی کنند خسته شن شب بخوابن 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
عزیزمن از بارداری باید میگفتی که مسئولیت توام هست منکه ۹ماه دارم نگهش میدارم تو شکمم از اونور که بدن ...

خدا بچه تو برات نگه داره عزیزم ولی من شانس ندارم مگه اینجوری میاد حرف منو گوش بده از من حساب ببره 

منم دوتا دختر دارم اکثر کاراشونم خودم نیکنم ۱ ساله پسر دار شدم غذا بهش میدمو پوشکشو عوض میکنم بقیه کاراش با باباشه تا حالا دو بار فقط حمام بردم خودش میبرتش حمام میگردونتش تا بخوابه به من چه ده ساله دارم بچه داری میکنم دیگه خستم اگه مرد کمک نکنه که زن از پا در میاد

والا گوش نمیده عزیزم خیلی بی شعور تشریف داره 

دیگه باید روش کار کنی وقتی حالش خوبه بگو 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید