2777
2789

اونوقت پول از کجا میارین ؟؟؟سخته تو اطرافم دیدم همچین مردایی عمر زنو تلف میکنن ب یکی بسپر براش کار جور کنه بندازش بیرون سوهان روحو 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
چرا باهاش ازدواج کردی باردارم شدی

بنظرت آدم قبل ازدواج این چیزای ریزو میفهمه؟!

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلمه خب

اهان

اتفاقا شوهر منم کارش یه مدلیه بعضی وقتا همش خونست ولی خب مشکلی باهاش ندارم

فقط یه بازی داره حتمنم باید با صدا بازی کنه

اون رو مخمه

امیدوارم نی نیمون بیاد اون بازیشم کم کنه 😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

منم میرفتم پیشش دراز میکشیدم . 

جلوی شوهرمم با تلفن حتی با مادرمم حرف نمیزنم

خوشم نمیاد.  

یا فیلم دانلود میکنم با هم ببینیم

ما با هم خوبیم ولی حیف که کارش خیلی زیاده همیشه

عزیزم راستی چند وقت دیگه بچت به دنیا میاد؟

به نظر من تا وقتی بچت به دنیا میاد برای آرامش خودتم که شده برو خونه مامانت اینا.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
من تقریبا در جریان تاپیکات هستم مگه نگفتی خیلی با خانوادت خوب شده بود؟ دوبار بد شده؟

کلا بگیر نگیر داره... کچل شدم... قبلا یه عالمه تو موسسات کلاس داشت...  ‌ ‌ حالا کرونا اومده، از ترس جونش پاشو از خونه بیرون نمیذاره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
معلمه

نمیدونم خواهر اگه اخلاقش اینه سخته عوض کردن اخلاقش

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔