2777
2789
عنوان

دکتر زنان و زایمان خوب در مشهد

1062 بازدید | 8 پست

سلام دنبال یه دکتر خیلی خوب زنان و زایمان هستم که توی بیمارستان سینای مشهد باشن.ینی سر عمل هم بیان.و در صورت امکان سزارین هم قبول کنن.😊

نوبت دهی راحت هم داشته باشن..یا اینترنتی...

مامانا بیاین بگین از دکترتون راضی بودین؟براتون وقت میزارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فاطمه هاشمیان تو سه راه راهنمایی

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

بیمارستان سینا و مادر هست

خیلی دکتر خوبیه سر عملم میاد برا من ک اومد

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
بیمارستان سینا و مادر هست خیلی دکتر خوبیه سر عملم میاد برا من ک اومد

ببخشید سزارین میخواستین یا بخاطر شرایط بچه سز شدین؟

ینی میخوام بدونم دکتر خودشون قبول میکنن سزارین بخوایم از اول؟

ببخشید سزارین میخواستین یا بخاطر شرایط بچه سز شدین؟ ینی میخوام بدونم دکتر خودشون قبول میکنن سزارین ...

بخاطر بچه سز شدم

دکتر بااخلاقیه 

من اولش خودم طبیعی  میخواستم

فکرکنم اگ بگی میترسی از طبیعی باهات راه بیاد

ولی از اول باید پیش خودش بری

خیلی ب مادراش اهمیت میده

هر جکاب وزن فشار خون همرو چک مبکنه

الکی معاینه نمیکنه

حواسش جمعه و ازمایشاتو سونورو برات مینویسه در صورت نیاز

خودشم دستگاه سونو داره