2777
2789
عنوان

حاملگی خارج از رحم

201 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

یه هفته از موعدم گذشته بود بتا دادم ۵۰۸ بود، یکم درد پریود مانند داشتم تو شکمم سمت راست(جایی که قبلا کیست داشتم دردشم مثل درد کیستم) دکتر احتمال خارج از رحمی داده ولی بچه هنوز دیده نمیشه، حالا از دیشب کمر درد گرفتم، از علائم خارج از رحمیه؟ شکمم خوبه گاهی یه کوچولو چند لحظه درد میکنه و تموم میشه

امروز میرم تکرار آزمایش بتا اگه ۱۰۰۰ نشه باید سقط بشه بچه لطفا دعا کنید

انشالله ک خیره عزیزم.توکل ب خدا

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علائم خارج رحمی درد و خونریزی شدید هست.تا خونی ندیدی چرا سقط بکنی 

آخه درد شدیدم ندارم از دیشب دیگه درد شکمی ندارم فقط یکم کمرم درد میکنه، البته چون یبوست بودم میگم شاید از اونه یا تو استراحتم دراز میکشم شاید از اونه، نه لک دارم نه خونریزی دردمم اصلا از اولش شدید نبود مثل پریود بود اونم روزی یکی دوبار میگرف دعام کنید

من ۳ روز بعد از موعدم بتام ۲۰۰ بود.بنظرتون الان تو هفته ۶ بارداری چند شده بتا؟

نمیدونم یه هفته بعد موعدم ۵۰۸ بود گفتن ۴۸ ساعت بعد ینی امروز باید بشه حدودا ۱۰۰۰ اگه بشه ینی طبیعیه 

نمیدونم یه هفته بعد موعدم ۵۰۸ بود گفتن ۴۸ ساعت بعد ینی امروز باید بشه حدودا ۱۰۰۰ اگه بشه ینی طبیعیه& ...

ایشالا شده ۱۰۰۰ بد به دلت راه نده به خدا بسپار

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من بارداری خارج از رحم داشتم با اینکه لوله هام سالم بود و عفونت هم نداشتم ولی انقدر پیگیر بودم که کارم به برداشتن لوله نرسید با دارو راحت حل شد ولی چند نفر از آشناهام دیر فهمیدن پاره شد  عزیزم خارج رحمی خیلی متفاوت میتونه خودشو نشون بده نمیشه با بقیه خودتو مقایسه کنی چون واقعا مرموز هست 

حتما حتما دوتا ۴۸ ساعت دقیقا ۴۸ ساعت آزمایش تیتر بتا بده و چند روز دیگه هم دوباره سونو واژینال

تا چیزی معلوم نشده استرس نگیر که برای نی نی اصلا خوب نیست فقط خیلی پیگیر باش در کمال آرامش

علائم خارج رحمی درد و خونریزی شدید هست.تا خونی ندیدی چرا سقط بکنی  

درد و خونریزی شدید برای وقتی هست که لوله پاره شده باشه!

کلا بیماری مرموزیه و علائمش توی همه متفاوته

البته علائم استارتر خیلی شبیه به خارج رحمی نیست