2821
2789

۷ساله ازدواج کردم ازهمون اول بچه میخواستم نشده تا الان.

چندتا جاریم.یکیشون خیلی بد دهنه همش تیکه میندازه .

عروس ودختر خودش حاملس.امروز دیدمش گفت چخبر حامله نیستی گفتم نه.هر وقت خدا صلاح بدونه میده.

گفت وای پسرم اونروز گفته انقد دلم واسه عمو سوخته گفته بچتون چیه🙄

گفتم اونی که داره خدا بهش داده اونی هم که نداره باز خدا نمیده.اونی که داره هم خدا بخواد تو یه ثانیه ازش میگیره دیگه لال شد.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یبار بهش بگو اگه بچه قراره مثل تو باشه میخوام نداشته باشم طفلک مادرت...لال میشه به حول قوه الهی

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

دوست عزیز ناراحت نشو و اگه آه بکشی توی زندگیشون گره میفته بخاطر خدا ببخش و صبر کن .. خدا به بهترین شکل برای بنده ش جبران میکنه..به امید روزی که تاپیک مادر شدنتو ببینیم و اگه دلت مثل دریا زلال باشه و ببخشی اون روز زودتر میاد به امید خدا😍

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

از شرایطتت لذت ببر نمیگم بچه بده ها واقعا نعمته پدرومادرشدن قابل وصف نیس وپدرو مادر اگه روزی هزاران مرتبه شکر کنن بخاطر بچه هاشون بازم کمه

اما بچه نداشتنم فرصت خوش. گذرونی بی نظیریه نزار دیگران حست خوبت رو خراب کنن حرفاشونو نشنیده بگیر... آنقدر دیگه باخودت تکرارش نکن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز