2777
2789
عنوان

یس

219 بازدید | 27 پست

از رسول گرامی اسلام روایت شده قرائت کننده این سوره نزد خداوند شریف خوانده می شود و این سوره برای قاری خود شفاعت می کند.

در فضیلت این سوره از حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده: هر کس سوره «یس» را قرائت نماید مانند آن است که ده بار قرآن را ختم نماید.

ایشان همچنین فرمودند: هر کس سوره «یس» را برای رضای خدا بخواند خداوند او را خواهد بخشید و اجری همانند ۱۲ ختم قرآن به او خواهد داد

در احادیث و روایات ذکر شده که اگر حاجات شما برآورده نمی شود سوره یاسین بخوانید زیرا با این کار حاجات معقول و مشروع شما برآورده خواهد شد.

اعلام کنید چند بار میخونید تا براتون حمد بخونم 🙏🏻🤩 

التماس دعا🌸

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 

التماس دعا

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حاجت روا بشی عزیزم. التماس دعا 🌸

فدای تو عزیزم چشم  توهم منو دعا کن خیلی خیلی محتاج دعام 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
محتاجیم به دعا 🌸

این‌مطلب به من ارامش داد تشکر میکنم

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد
من ک چله گرفتم 

منم چله برداشتم ،فقط چند روزه بهش فک میکنم ،اینکه هر روز ی دونه بخونیم تا چهل روز ؟؟؟یا از روز اول یکی تا روز چهل چهل تا بخونیم ینی امروز ی دونه فردا دوتا تا چهل روز ک چهل بار ؟؟؟؟؟