جاریت بی حیا تشریف دارن😐البته برام سواله همه جاری های نی نی سایتی ها یا با مردا شوخی میکنن یا با شوهر شما اصن شوخن اونم شوخی خاک بر سری🤔🤔🤔🤔سوال شد برام
با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرا بعضیا واسشون عادیه کلا تو خانوادشون اینطورین
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
یه دفعه رفته بود اپیلاسیون و ده تا مرد حداقل دور و برمون تو مهمونی بودن یهو اومد سمت منو زن داداشم گفت رفتم امروز دادم جلورو صاف کردن با دستشم نشون داد
بحث خوابیدن بود گفتم شوهرم رو تخت جا نیست زیرش میخوابه دیگه ول کن نبود هی میگفتم وااااای اره مردا دوس دارن زیر بخوابن و مردا فلان کارو دوس دارن مردا .....وای حالمو بهم زد دیگه
من اصلا خوشم نمیاد چیکار کنم ..ب شوهرم گفتم یبار دیگه زد جاده خاکی تو روش نخند تا بفهمه کارش زشته .. ...
ادم چه زن و چه مرد باید عفت کلام و وقار داشته باشه،حالا هرچیم بقیه بخندن ولی به نظرم هیچوقت به عنوان یه ادم با ادب و باشخصیت روش حساب نمیکنن،شوخی خوبه ولی نه با هر لفظ و کلامی
خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
جاری من طلبه محجبست و توچادر خودشو خفه مرده اونوقت واسه اینکه حرص اون یکی جاریمو دربیاره به جاریم سلام هم نمیکنه ولی با برادر شوهرم شوخی وبگو بخند.ازخداهم نمیترسه