2777
2789

سلام خواهرم 18 سالشه قبلا جوش داشت وحتما میدونید چقدر وقت وهزینه صرفش میشه ونمیره حالا هرچی گفتم ولش کن خودبخود میره گوش نکرد اخر دکتر خسته شد ازش یه ژل داد جوشش رفت اما جاش بدجور موند خواهرم دم عید قرار بود نامزدش از سرباز بیاد رفت کرم معجزه گرفت که مثلا سفید شه و لکش بره الآن صورتش وحشتناک شده چکار کنه دوماه دیگه عقد شه گناه داره خآهش میکنم تجربتونو بگید خیلی هزینه کرد دکتر خوب نداریم اینجا بخدا نزدیک 1 ملیون خرج صورتش کرد بابام هم خسته شد وضعشان درحدخودشونه

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من صورتمو با وکس اصلاح کردم و کلیییی جوش زدم بعد ۲ ماه جاش موند شدید الان ی هفتس گیاه الوئه ورا گرفتم ژلشو با آبلیمو تازه گلاب عسل زردچوبه میزنم بعضیاش جاش کامل رفته بعضیاش کمرنگ کمرنگ شده هرروز میذارم

There is GOD💚💚💚   ..                                               

عزیزم کجا زندگی میکنید؟

من بعد عقدم چون اصلاح کرده بودم صورت پر از جوش و جای جوش بود هر چقدر دکتر پوست رفتم نتیجه نداشت ولی بیمارستان رازی تهران رفتم دکترش عالیه فعلا یک ماه استفاده میکنم ولی کلی فرق کرده صورتم