2777
2789

سلام ..پسرم چهارماهشه بعضی وقتا با گریه شدید ازخواب بیدار میشه انگار که چیزی نیشش میزنه ولی وقتی بغلش میکنم زودی اروم میشه دباره میخوابه ...مادرا تجربه دارین کمک کنین 

بالاسرش قران بذارعزیزم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیدار شدن با جیغ  می تونه برا دل درد باشه، برا دندون باشه، نفخ کرده باشه و روده کوچیکش اذیت کنه و اگه هیچکدوم نبود احتمالا بوی بدنتو که حس نمی کنه می ترسه و میاد بغلت خیالش راحت میشه 

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
اره عزیزم ..دوبار شکمش کار کرده 

غذای نفاخ نخوردی که دل درد بگیره؟ 

شاید زیاد بقلش کردی بدنش درد داره

یه وقتهایی هم دلیل خاصی نداره بیقراری شبونه نوزادا

انشالله چیزی نیست بلا دور باشه . نگران نباش

بیدار شدن با جیغ  می تونه برا دل درد باشه، برا دندون باشه، نفخ کرده باشه و روده کوچیکش اذیت کنه ...

نمیدونم والا ...یه نیم ساعت پیش همونجوری گریه  کرد بغلش کردم اروم شد الانم دباره تخت خوابیده 

غذای نفاخ نخوردی که دل درد بگیره؟  شاید زیاد بقلش کردی بدنش درد داره یه وقتهایی هم دلیل خاصی ...

نهار سالاد اندونزی خوردم کلمم نفخ میاره ..احتمالا دلش یهو درد میگیره 

نهار سالاد اندونزی خوردم کلمم نفخ میاره ..احتمالا دلش یهو درد میگیره 

شیر خودتو میدی؟ آیا سزارین کردی؟ اگه هر دو جوابت بله ست که طفلی بخاطر غذاهات اذیت میشه حتما برنامه غذاییتو عوض کن و ببرش دکتر نی نیو

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒