2777
2789
عنوان

خدا خیرش بده هرکی جواب سوالمو بده نامرده هرکه بیاد بخونه و جواب نده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 53 پست
به نظرم شما دیگه ثبت نام نکن  بده یه نفره دیگه همش غلط غولوط وارد کردی

نه وا... تنها اشتباهم اینه ک خط به نام خودمو نزدم وگرنه اطلاعات بانکی شوهرمم درست وارد کردم ایرادو نمیفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه تاپیک تو پر بازدیدهاس...خبرهای بورس..ظاهرا صاحب تاپیک وارد به این مسائله از ایشون بپرس

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

فقط یه چیزی به شوهرت بگو بره بانک با کپی و اصل شناسنامه اصلاح کنه بعد دردسر میشه برای ما شد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه وا... تنها اشتباهم اینه ک خط به نام خودمو نزدم وگرنه اطلاعات بانکی شوهرمم درست وارد کردم ایرادو ن ...

اولی بله ممکنه 

دومی صبر کن شاید درست شه من خودمم همین مشکل پیش اومد ولی ویرایش کردم دیگه پیام برا شماره جدید اومد 

خدایم برایم کافیست💗

اولی بله ممکنه  دومی صبر کن شاید درست شه من خودمم همین مشکل پیش اومد ولی ویرایش کردم دیگه پیام ...

خب ببین من امشب ساعت ۱۱ تغییر شماره دادم مثلا تا کی درست میشه و اینکه برا مشکل بانکی شوهرم کجا برم

با اجازه اسی سوالمو میپرسم .

منم یک شماره همراه وارد کردم وقتی میخاستم سهاممو آزاد کنم و اون شماره بنام خودم نیست وحالا که میخام ۳۰ %سهاممو بفروشم میگه شماره همراه با کد ملی مطابقت ندارد .وقتی هم میرم نو سامانه سهام عدالت که شمارمو ویرایش بزنم نمیشه الان من چیکار کنم 😢😭😭😭

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
باید ببینیم مشکل از کجاست دوباره ویرایش کنین اطلاعاتو 

مثلا اطلاعات بانکی شوهرمو کامل ویرایش کردم کلا ی بانک دیگه زدم بازم همین پیام اومد خودم احتمال میدم به خاطر پسوند باشه نظر شما چیه؟

خب ببین من امشب ساعت ۱۱ تغییر شماره دادم مثلا تا کی درست میشه و اینکه برا مشکل بانکی شوهرم کجا برم

حداقل ۲۴ ساعت صبر کن بعد اگه درست نشد دوباره ویرایش بزن ..برا مشکل بانکی دقیق نمیدونم ولی خب فردا همسرت بره یه کارت بانکی بگیره که اسمش با شناسنامه مطابقت کنه دیگه حالا اگر بانک همکاری نکرد نهایت یه حساب جدید باز میکنه 

خدایم برایم کافیست💗

مثلا اطلاعات بانکی شوهرمو کامل ویرایش کردم کلا ی بانک دیگه زدم بازم همین پیام اومد خودم احتمال میدم ...

اره اگه مشکل دیگه ای نباشه همه ی اطلاعاتو درست داری احتمالا بخاطر همون پسونده