2777
2789

سلام دوست جونیا من امشب برا اعضای خانوادم ثبت نام بورس کردم به ۲ تامشکل برخوردم کسی میدونه راه حل چیه؟ توروخدا بگید بهم خوابم نمیبره از فکرش

۱.اینکه شوهرم پسوند داشته و حذف کرده و تو صفح توضیحاتش هست بعد شماره کارت بانکیش با پسوندش هست حالا من تو ثبت نام فامیلیشو بدون پسوند زدم بعد هی پیام میاد ک اطلاعات بانکیش رو ویرایش کنه ممکنه به این دلیل باشه؟

۲. خودم اول ی شماره همراهی دادم ک به نام خودم نبود بعد رفتم ویرایش کردم و ۵ هزارتومنم دادم ولی دوباره برای خط اولی که اشتباه داده بودم پیام اومد ک کدملی باشماره مطابقت نداره امکان داره مثلا فردا خودش  درست بشه؟ اگه نه چکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من از بورس سر در نمیارم شرمنده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نامرد نیستم ولی جوابتو نمیدونم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بلد هم نباشیم نامردیم؟

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم