2777
2789
عنوان

حساسیت بی بی چک

312 بازدید | 16 پست

بچه ها مارک نواری مدیکور گذاشتم منفی بود ولی قطره چکونی روژان یه حاله انداخت به نظرتون کدوم مورد اعتماده

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم برم آزمایش بخوره تو ذوقم اول میخوام بی بی چکم مثبت باشه

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  

[QUOTE=145573509]مدیکور اصن بدردنمیخوره من چنتا با اب معمولی امتحان کردم هاله انداخت ولی روژان هردفه زدم درست بود[/QUOTEواقعا وای خداکنه درست باشه

منم 17 روز تاخیر دارم تستام اولا هاله داشت بعد پنج روز تا الان دوتا زدم منفیه میترسم برم از

من دوبار تاحالا چند ماه پیش بی بی چکام منفی میشدن ولی میرفتن آزم منفی میشد افسرده میشدم الان میخوام صبر کنم دو سه روز دیگه بی بی چک بزنم اگه بازم حاله انداخ برم آزمایش بدم

اسی به نظرت ممکنه نشون نده بی بی چک

آجیم یه هفته عقب انداخته بود لکه بینی داشت بی بی چکش منفی میشد رفت آزمایش مثبت بود بچش پسر بود

آجیم یه هفته عقب انداخته بود لکه بینی داشت بی بی چکش منفی میشد رفت آزمایش مثبت بود بچش پسر بود

واقعا؟اخه روز 12 تاخیر هم تست زدم باز منفی بود😭

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
واقعا؟اخه روز 12 تاخیر هم تست زدم باز منفی بود😭

هرچی خدا بخواد مشکلت چیه دکتر رفتی؟؟