2777
2789
عنوان

خانمها خرج شما چقدر ه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 64 پست
شما چی شد انتقال جنین داشتین؟

اره عشقم 

دوهفته دیگ انتقال دلرم برای بار دوم 

دعام کن ایندفه جواب مثبت بگبرم 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
بستگی داره خوب الان به خاطر وضعيت کرونا که خوب یک سری کارا انجام نمیشه  متلا من ماهی یکبار هزی ...

الان شوهرت داره به کرونا دعای خیرمیکنه والا تو خیلی مرخرجی ورشکست نمیشه شوهرت احتمالا وضعش خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم پر خرج حساب میشم یا نه ولی از دیروز تا الان ۶۳۰پول هرج کردم البته پیامکاشو ک شوهرم دید یکم شاکی شد ک چ خبرته ولی خب برای من مهم نیس چن روز پیشم مانتو و شومیز سفارش دادم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
الان شوهرت داره به کرونا دعای خیرمیکنه والا تو خیلی مرخرجی ورشکست نمیشه شوهرت احتمالا وضعش خوبه  ...

واقعا ? تازه دیدم الان هزینه موبایل اینا هم گفتن من اینا رو حساب نکردم هزینه کتاب و کلاس هم نگفتم 

همسرم اتفاقا ناراحت بود از کرونا ، خدا روشکر خوبیم

برای همین میگم زن باید خرج کنه....شوهر منم خرج خانوادش میکنه 

وای بهش فکر میکنم دیوونه میشم...برای خودش پیراهن نخریده یک ساله بعد رفته برای برادر زاده اش لباس خریده اونم انقدر غر زد که این چه رنگیه که عمو گرفته من این لباس رو دوست ندارم...  

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
شوهرت دراندش خوبه؟  یعنی خرجی ک میکنی فشار بهش نمیاره؟

از درآمدش خبر ندارم ینی هیچوقت ن من پرسیدم ن اون گفته  البته این ماه دوبار هم دندون پزشکی رفتم ک یکم گرون شد برا همین صداش دراومد وگرنه اصلا ب خرج کردنم ایراد نمیگرفته تا الان 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

من مجردم و خلبان پاراگلایدر خرجم خیلی زیاده😥

البته بر تفریح خرج میکنم.... 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓