2777
2789
عنوان

دوستان بیاین من به مشکل جدی دارم دخترم دوسالشه پسرم۱۸روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 21 پست
عین منی پسرم17خردادتولد دوسالکیش بود دخترمم7اردیبهشت بدنیااومد

چکار کردین ؟خیلی سخته کنترل کردنشون

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم
چکار کردین ؟خیلی سخته کنترل کردنشون

من طبقه بالای خونه مامانم هستم پسرمومامانم نگه میداره الان دوماه گذشته دیگه پسرم دخترموخیلی دوست داره وقتی کاری دارم میگم بشین کنارابجی نزارگریه کنه اونم جغجغشو میگیره دستش نمیزاره گریه کنه نمیزاره کسی نزدیک آبجیش بشه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبقه بالای خونه مامانم هستم پسرمومامانم نگه میداره الان دوماه گذشته دیگه پسرم دخترموخیلی دوست دار ...

من آخه میترسم بزنه تو چشم بچه یا اینکه بندازه بچه رو بعضی وقتا لباس هاشو میکشه که مثلا مثل من عوض کنه دستشو میکشه پاشو مامانم و آبجین فعلا پیشم هستن وای تا چند روز دیگه میرن اونا یه شهر دیگه هستن

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم
عزیزم دختر منم 2 سالشه  ان شا اله آخرشهریور زایمان دارم  نمیدونم چیکار کنم  فقط می ...

منم همینکار رو میکنم پدرشم که اصلا پسرمو بغل نمیکنه 

عزیزم دختر منم 2 سالشه  ان شا اله آخرشهریور زایمان دارم  نمیدونم چیکار کنم  فقط می ...

ان شاء الله که به سلامتی فارغ بشین. وقتی با کوچولو اومدین خونه، ی چیزی که دخترتون دوست داره براش بخرین، بگین اینو داداشی یا آبجی برات آورده

بغلش کنین، نازش کنین، مثلا بگین گل دخترم فلان لباس رو از تو کشو برام بیار

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!