دخترم دوسالشه اولش دوست داشت پسرمو ولی وقتی دید بهش شیر میدم یکم حسودی میکنه خیلی بهانه گیر شده همش میاد طرفم که بهش شیر بدم خیلی عصبی شده اذیتم میکنه منم دست خودم نیست دعواش میکنم بچه رو اول بوس میکنه بعد گاز میگیره نازش میکنه بعد میزنه نمیدونم چکار کنم
😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم
عین منی پسرم17خردادتولد دوسالکیش بود دخترمم7اردیبهشت بدنیااومد
چکار کردین ؟خیلی سخته کنترل کردنشون
😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم
من طبقه بالای خونه مامانم هستم پسرمومامانم نگه میداره الان دوماه گذشته دیگه پسرم دخترموخیلی دوست دار ...
من آخه میترسم بزنه تو چشم بچه یا اینکه بندازه بچه رو بعضی وقتا لباس هاشو میکشه که مثلا مثل من عوض کنه دستشو میکشه پاشو مامانم و آبجین فعلا پیشم هستن وای تا چند روز دیگه میرن اونا یه شهر دیگه هستن
عزیزم دختر منم 2 سالشه ان شا اله آخرشهریور زایمان دارم نمیدونم چیکار کنم فقط می ...
منم همینکار رو میکنم پدرشم که اصلا پسرمو بغل نمیکنه