2777
2789
عنوان

سوال دارم،سزارینی ها😘

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 30 پست
جدی؟چه عجیب

آره بخدا

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خیلی می ترسیدم

یکی بهم گفت من ده روز استراحت کردم 

گفتم وای خوش به حالت چقدر زایمان خوبی داشتی

ولی خودم خیلی درد نداشتم بعد از سز و یه رو فقط مسکن گرفتم

تازه از روز پنجم هم بخاطر دخترم دوباره برگشتم بیمارستان زردی داشت و من مجبور بودم همه کارام رو خودم انجام بدم چون همرا ه نمیذاشتن

الانم خدا رو شکر مشکلی ندارم

الان خوبین؟

اره یکی دوماهه تقریبا ۹۵٪بیحسی رفته و راحت میتونم پامو شیو کنم

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
پس عجیبه  گفتم شاید بی حس شدی ک اینجور میشدی

نه گلم به هرکی میگفتم به پام دست نزن میخندید کسی از حالم خبر نداشت😭

خب خداروشکر 

فداتشم😘

من دو ماه اخر کشاله رانم وحشتنااااک درد میکرد بعد از سز خوب شد... درد هم اصلااا نداشتم خیلی راحت بود خداروشکر 

تکرر هم نداشتم... شکمم هم چون لاغرم تا سز شدم چسبید به کمرم و... 

من روز نهم همه کارامو میکردم اشپزی و....

از روز سوم همه کارای بچه رو میکردم.

ی ماه بعد هم کلا خونه تکونی کردم.اما زایمان صورتمو پیر کرد ی شبه.چون درد طبیعی هم کشیدم

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی