2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش با کوفتگی بدن شروع شد یکم سر درد یکم گلو درد بعدشم آخرش بویایی و چشایی از دست دادیم در حد سرما خوردگی بود قابل تحمل دیگه ما همون قرص های سرما خوردگی خوردیم من خودم از جمعه قرنطینه کردم تو خونه با ماسکم 

خواهرم رفت دکتر گفت ننوشت برا آز دارو سرما خوردگی داد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
الان فهمیدم همکارم مشکوکه حالش بد شده بیمارستان رفته تست بده دعا کنید هم برا خودش هم برا من

ان شااله چیزی نیست برا ما مثل سرما خوردگی عمل کرد نمیدونیم هم سرما خوردگیه یا کرونا از ترس آز هم ندادیم ههمون خودمنون قرنطینه کردیم

خاله شوهرم رفت فک کنم سی تی اسکن گرفتن از ریه اش نمیدونم والا منم از همون میترسم

اگه مشکوک باشی میگن یه چیزی میکنن تو دماغ آخه برادر شوهرم گرفته بود کل خانواده اش رفته بودن من از ترس نمیرم قرص میخورم

ان شااله چیزی نیست برا ما مثل سرما خوردگی عمل کرد نمیدونیم هم سرما خوردگیه یا کرونا از ترس آز هم ندا ...

اخه مامانمم فک کنم داشت

دوماه پیش مریض شد بعد ما تو خونه درمانش کردیم

بعدش یکی از اقوام مریض شد تست داد مثبت بود دقیقا علائمش کپی مامانم بود با اینکه اصلا همو ندیده بودن

حالا میترسم ناقل باشم بقیه رو مریض کنم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اخه مامانمم فک کنم داشت دوماه پیش مریض شد بعد ما تو خونه درمانش کردیم بعدش یکی از اقوام مریض شد تس ...

مثل ما بود علایم ؟

مثل ما بود علایم ؟

نه اولش تب و لرز کرد یکم تنگی نفس و سرفه

بعدش اسهال شدید گرفت تا چند روز

ضعف خیلی شدید هم داشت نمیتونست بلند شه

اونام ک کرونا داشتن همینجوری بودن دقیقا

حتی تعداد روز های اسهال و تبشون یکی بود

تازگیا دیدم تو علائمش اسهالم هس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞