2777
2789
عنوان

فوبیا گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 33 پست
برو مشاور برو دکتر این ترسهای عیر عادی باید کنترل بشه وگرنه باعث درگیری و برخوردت با همسایه ها میشه ...

من دوست ندارم بندازن تو گونی فقط ترجیح میدم جلو در خونه نباشه.

اون همسایه اتون هم اگه حالش رو درک میکردید یکم مهربون تر باهاش رفتار میکردید.

چون خیلی از رفتار ها واقعا دست خود ادم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست ندارم بندازن تو گونی فقط ترجیح میدم جلو در خونه نباشه. اون همسایه اتون هم اگه حالش رو درک م ...

من  سرکوچه به گ به ها غذا میدم

چون زنش میترسه باید گربه ها رو سربه نیست میکردم؟ چند تا گربه تازه زایمان کرده روزیشون دست من بود

چرا نباید اینکارو میکردم؟

من غذا ندم...گ به های کل شهرو میخاد چیکار کنه؟

توهین کرد ممم حسابشو رسیدم

من  سرکوچه به گ به ها غذا میدم چون زنش میت سخ باید گربه ها رو سربه نیست میکردم؟ چند تا گربه تا ...

منظورم این بود خوبه همدیگه رو درک کنیم.یک سری از این مشکلات و ترس ها با درک متقابل حل میشه.من چند جلسه مشاوره رفتم ولی خب تاثیری نداشته 

منظورم این بود خوبه همدیگه رو درک کنیم.یک سری از این مشکلات و ترس ها با درک متقابل حل میشه.من چند جل ...

با همسایت صحبت  کن بگو دم در نذارن چو ناز خونه بیرون  رفتنی میترسی

اونم درک میکنه

ولی اگه مثل همسایه ما دادبیداد کنی اونم مثل من جبهه میگیره

ن متاسفانه چند روزپیش صبح خواب بودم شوهرمم سرکاربود گربه ازپنجره اومده بود روی من یدفه دیدم یچیزی داره تکون میخوره بیدارشدم دیدم گربس یه جیغ بنفش کشیدمو گربه رفت منم دوباره خوابیدم باردارم😐

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

آخههه چرااااا

من ۳تا سفید پنبه ای دارم بغلشونم میکنم😀

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰