سلام دوستان. نمی دونم پست قبلی منو خوندین یانه؟ با دوستم صحبت کردم و سنگامو واکندم
گفتم بهش علاقه دارم و اینجوری نمی تونم ادامه بدم. گفت اونم بهم علاقه داره ولی باید بهش فرصت بدم و فکرامو باید بکنم و براش صبر کنم. که شرایطش اوکی بشه. به نظر شما چقدر باید زمان داد؟
بگو خانوادش بیان خونتون با خانوادت قرار بزارن بعد واسش صبر کن یه مدتی رو وگرنه ببحرفای خود پسره تنها ندی تو چاه از کجا معلوم بعد اب تکه بهش فرصت دادی بازم همون حس و بهت داشته باشه مردا هر لحظه یجوری رنگ عوض میکنن ولی وقتی پای خانوادش در مبون باشع متعهد تره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی از نظرات و راهنمایی هاتون . متاسفانه چون کارش مستقل هست و خورد به کرونا الان به جز کارش به هیچی فکر نمی کنه. و شخصیت جاه طلب و کمالگرایی هم داره. منم خیلی دوست داشتم خانوادش بیان که حداقل از صحت حرفاش مطمئن بشم. ولی همونطور که گفتم به شدت دنبال پول هست . کاش یه کارمند ساده بود 😔😔