2777
2789
عنوان

دوست پسرم میگه فکراتو بکن

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 26 پست

بگو خانوادش بیان خونتون با خانوادت قرار بزارن بعد واسش صبر کن یه مدتی رو وگرنه ببحرفای خود پسره تنها ندی تو چاه از کجا معلوم بعد اب تکه بهش فرصت دادی بازم همون حس و بهت داشته باشه مردا هر لحظه یجوری رنگ عوض  میکنن ولی وقتی پای خانوادش در مبون باشع متعهد تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اطلاع خانواد؟

حالا اطلاع هم بدن 

دارم میگم برن مشاوره 

مگه جای بدی میخوان برن؟ 

قراره یه عمری باهم زندگی کنن پس مشاوره لازمه دیگه😑

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
همش چرته من ده سال پاش موندم موقعیتهامواز دس دادم توام الکی دلتو خوش تنهالطفی ک بمن کرد گفت تاتوازدو ...

چطور با شما میخواسته ازدواج کنه شرایطش جور نبوده تا ازدواج کردی ۶ماه بعداوکی شده شرایطش ازدواج کرده😓

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑

تا همین چند وقت پیش وقتی میومدم تو اینجور تاپیکا و نظرات رو میخوندم قلبم وامیستاد انقد که میترسیدم

عزیزم ما هیچکدوم هیچ شناختی از تو و مخصوصا طرف مقابلت نداریم

فقط اینو بهت بگم اگر بخوادت هرطور که شده جمع و جور میکنه و میاد جلو

مرسی از نظرات و راهنمایی هاتون . متاسفانه چون کارش مستقل هست و خورد به کرونا الان به جز کارش به هیچی فکر نمی کنه. و شخصیت جاه طلب و کمالگرایی هم داره. منم خیلی دوست داشتم خانوادش بیان که حداقل از صحت حرفاش مطمئن بشم. ولی همونطور که گفتم به شدت دنبال پول هست . کاش یه کارمند ساده بود 😔😔