2777
2789

من تو تاپیک قبلیم گفته بودم که میخوام برم ازمایش کرونا و اینا بعد اینکه دیروز رفتم دکتر و خبر سلامتیم رو خواستم بهتون بدم که کرونا ندارم😐😂😂😂😂برین خوشحال باشین😂😂😂

ببخشید وقتتونو گرفتم🖐🏻😍

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو شکر

https://t.me/joinchat/KFAP_BtUC3t5dBZ1M6GcNQ

خوشال میشم بیای این گروه حاجت روایی

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
خوش به حالت. من بعد از گذر از تست کرونا که مثبت شد باید دعا کنم دستگاه گوارشم قارچ نگیره😷

واسه سلامتیت یه صلوات میفرستم خانومیی

اللهم صل علی محمدو ال محمد وعجل فرجهم الشریف

اللهم اشف کل مریض

اللهم عجل لولیک الفرج

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
علائم داشتی مگه؟ چرا تست دادی؟ تست خون؟

نه دیگه معاینه ام کرد و تب مو نگاه کرد اینا گفت نگران نباشین البته فقط زیاد سرفه میکردم

نمی‌خوام نگرانت کنم ولی تست شوهرمم منفی شد و ما رو بدبخت کرد الان منم کرونا گرفتم .فعلا ماسک بزن

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
خدا رو شکر از نگرانی درمون آوردی😁😁😁😁

خواهش میکنم قابل شمارو نداره البته اگه دوست داشتی بازم از این خبرا میدم😂😂😂😂