2777
2789

😐 فقط یه جمله اعصاب ندارید بچه نیارید

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

داد نزن از الان تمرین کن .خدا صبرت بده منم دوتا شیر به شیر دارم دائم تو سر و کله هم میکوبن ولی من نهایت تی وی رو خاموش کنم واسه تنبیه.خیلی سخته

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ الهی ...سه ماهشونه .گناه داره . .مییییدونمننم ک خیییییلی اذیت میشین . ولی گناه دارنا ....اخ عاشق دوقلوام ...من خودم .یه پسر نه ماهه دارم ولی دوس دارم بچه بعدیم دو سه قلو باشه 

اونا رو تحقیر شده بار میاری 

بی اعتماد بنفس هم میشن و‌خیلی مشکلات دیگه

به قآهن خون ات توجه کن

غذای مناسب و خواب کافی داشته باش 

تا حوصله از دست رفته ات و دوباره بدست بیاری

میفهمم دوتا هستن سختیش بیشتره😍

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

حالا همه مادر نمونه شده ن!

گلم اول از همه عذاب وجدان از خوت دور کن. از اول ک  همه چی دست تو نبوده و قابل پیش بینی هم نبوده. سعی کن هربار یه کم استانه تحملت بالا ببری. مثلا بگو امروز فقط داد نمیزنم. و یا بگو تا نیم ساعت داد نمیزنم. کم کم زمانت بیشتر کن. یا برو یه ااق دیگه حرصت سر یه چیز دیگه خالی کن‌. مثلا یه عردسک مخصوص اینکار 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه یه پسر شش سال ه دارم هی سر اون خالی میکنم اون‌موقع پیشم نبود😀

😂خب لطفا یه جیز دیگه جایگزین اون طفلی کن

واسه یه بارم اتقد حرص نخور. همه تو پرونده شون دارن.‌

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞