2777
2789

سلام خانوما. میخوام تخت و پارک بگیرم. بیشتر برای امنیتش برا اینکه چند لحظه ای بچه رو بذارم توش به کارم برسم ولی نمیخوام زیاد هزینه کنم. چون تخت کودک و نوجوان داره. الان پسرم ده ماهشه. شنیدم ممکنه بچه به دیوارش فشار بیاره و از توش بیفته. لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بفرمایید.

دوتا مارک کاپرا و دلیجان در حال حاصر از همه ارزونترن

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

مال دخترم ایرانی بود دقیق یادم نیست چی بود الان م دم دست نیست برم نگاه کنم

ولی خوب بود امکان نداشت بچه بتونه ازش بیاد بیرون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مال دخترم ایرانی بود دقیق یادم نیست چی بود الان م دم دست نیست برم نگاه کنم ولی خوب بود امکان نداشت ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم. تا چند وقت تونستین استفاده کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال دخترم ایرانی بود دقیق یادم نیست چی بود الان م دم دست نیست برم نگاه کنم ولی خوب بود امکان نداشت ...

عزیزم این عکسی که بالا گذاشتم نبود؟؟

عزیزم شما این تخت و پارک رو خریدین؟ سوالی داشتم در این‌مورد

نه گلم تحقیق کردم خیلی از مادرا گفتن بچه توش نمیمونه. البته من فقط برا بازی میخواستم. میخواستم تو آشپزخونه ببرمش تا به کارام برسم ولی خیلی ها گفتن بچه انقدر به دیوارش فشار میاره که ممکنه باعث شده تخت بیفته. دیگه منصرف شدم. البته اکثرا پسر بچه ها اینجور بودن.

خلاصه با کالسکه یه مقدار کارم راه افتاد حداقل تا یکی دو ماه

نه گلم تحقیق کردم خیلی از مادرا گفتن بچه توش نمیمونه. البته من فقط برا بازی میخواستم. میخواستم تو آش ...

ممنون عزیزم بابت پاسخت🌹. من برا خوابیدنش میخوام که بعد یک سالگی هم بتونم بخوابونمش. چون گهوراه ها ابعادش موچیک میشه و بعد یک سالگی نمیشه استفاده کرد. به نظرت بعد یک سالگی میشه برا خوابیدنش استفاده کرد؟ سوال دومم این تخت پارک کاپرا از بغل زیپ داره که وقتی از ته تخت پارک استفاده میشه زیپ رو باز کرد برا ورود خروج بچه؟

ممنون عزیزم بابت پاسخت🌹. من برا خوابیدنش میخوام که بعد یک سالگی هم بتونم بخوابونمش. چون گهوراه ...

خواهش میکنم گلم. نمیدونم عزیزم چون از نزدیک ندیدم. میتونید تو دیجی کالا ببینید تو مشخصات نوشته یا از کاربرا بپرسید.

در مورد خوابش هم من پسرم تخت کودک و نوجوان داره و من به تخت خودم چسبوندمش و تو اون میخوابونمش. پیشتهاد میکنم شمام همینکارو کنید چون دیر یا زود تخت و پارک هم براش کوچیک میشه

خواهش میکنم گلم. نمیدونم عزیزم چون از نزدیک ندیدم. میتونید تو دیجی کالا ببینید تو مشخصات نوشته یا از ...

تو دیجی کالا نگاه کردم و سایر سایتها در این مورد‌چیزی ننوشتن. 

اتاق خوابت حتما بزرگه. تخت نوزاد نوجوان من تو اتاق خواب جا نمیشه و‌گرنه کارم خیلی راه می افتاد.

ممنون بابت حوصله و جوابت. خدا بچه و زندگی و همسرتو برات حفظ کنه برا خودتم سلامتی بده سایه ت بالا سر همه شون❤️🌹

خواهش میکنم گلم.ممنونم از دعاهاتون عزیزم.خدا عزیزان شما رو هم براتون حفظ کنه و شما رو هم برای اونها.

اتاق خوابم هم بد نیست ولی دیگه جایی نمونده

در مورد تخت کنار مادر هم یه تحقیق بکنید اگه در حد تخت و پارک جا دارید اونم همون اندازه جا میگیره. البته نمیدونم تا چند وقت قابل استفادس.