2777
2789
عنوان

ازکجابفهمیم طبعمون چیه؟

2175 بازدید | 44 پست

ازکجا بفهمم طبعم چیه ت نت سرچ کردم اماچیزای جالبی نیومدبالا 

واقعا نمیدونمم طبعم چیه

اونایی ک میگین طبعمون گرمه یا سرده ازکجامیفهمین؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم

فقط میدونم چاق ها تر هستن

اونایی که خوابشون خیلی زیاده سرد هستن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من تست دادم. تست های انلاینش هم هست. مثلا من طبعم گرمه. سه بار تست دادم

تست انلاین 

اخه من میزنم نت میگه ایا ت جمع خجالتی هستی ایا استخوانای بدنت درشته ریزه و هزارکوفت دیگه خواز کجا بفهمم😣

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
طبع گرم و سرد کاملا مشخصه از تایم و زمان و کیفیت رابطه میشه فهمید

چطوری اگ میشه توضیح بده

تست انلاین  اخه من میزنم نت میگه ایا ت جمع خجالتی هستی ایا استخوانای بدنت درشته ریزه و هزارکوف ...

خب اره دیگه. اینا همش نشونه هاشه. دیگه خودتو که میشناسی. استخون بندیت مثلا به مچ دست یا به کتفت نگاه کن ببین بزرگه یا نه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
میگه طبعت چیه 😐

طبع خيلي سخت مشخص ميشه چيزيه كه هيچوقت تغيير نميكنه انتسابيه 

مزاج و راحت ميشه فهميد اكتسابيه بيشتر ازمونام مزاج و مشخص ميكنه نه طبع و

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد 
چطوری اگ میشه توضیح بده

کسانی که طبع سرد دارن کیفیت و زمان رابطشون پایینه مثلا هفته ای یا دوهفته ای یک بار اونهم با تاییم پایین .

اونهایی که گرمن هفته ای دوسه بار با تاییم بالا حتی گاهی در یک روز دوبار .

البته از نوع خوراک هم میشه تشخیص داد که غذاهای سرد یا گرم بهشون نمیسازه

طبع خيلي سخت مشخص ميشه چيزيه كه هيچوقت تغيير نميكنه انتسابيه  مزاج و راحت ميشه فهميد اكتسابيه ...

افزین منم همینو میگم خب ازکجا بفهمم طبعم چیه😕