پنج ماه از آخرین بار که دیدمت گذشت چطوری بدون دیدن من رفتی رفیقم دلت اومد من این همه غصه بخورم برات من سه ماه نیومدم پیشت که مریض نشی بعد تو رفتی و حسرت دیدنت موند به دلم تا همیشه پدرم😔 فردا دوماهه که آسمونی شدی وقتی یاد دستهای لرزونت میوفتم دلم میخواد یکبار دیگه لمسشون کنم
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من نمیدونستم سرطان داره گفتم نرم یک موقع ناقل کرونا نباشم کلی مریضی داشت رفت و ندیدمش
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
نه سرطان داشت نگفته بودن دکترا بهمون پارکینسون وآریتمی قلب داشت با چندتابیماری دیگه گفتم ناقل نباشم
وای نگو که داغ پدرخیلی سخته.منم کشیدم.همش خاطراتمون مثل فیلم جلوی چشمامه.حتی کارهایی که میتونستم براش بکنم اما انجام ندادم به دلیل خامی وبچگی.آتیش میگیرم.فقط میتونیم برای آرامش روحشون دعاکنیم
وای نگو که داغ پدرخیلی سخته.منم کشیدم.همش خاطراتمون مثل فیلم جلوی چشمامه.حتی کارهایی که میتونستم برا ...
من فقط حسرت دیدنش موند به دلم درحد توانم هرکاری میشد انجام دادم