2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای خود خدا نوشتم

جواب گرفتم

الان شروع کردم تکنیک ۵×۵۵ و نامه ب فرشته الهویت💗🔮

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
من برای خود خدا نوشتم جواب گرفتم الان شروع کردم تکنیک ۵×۵۵ و نامه ب فرشته الهویت💗🔮

میشه یکم.بیشتر توضیح بدید. من دفعه اوله میشنوم ینی.چی دقیقا. نامه به فرسته!!!!؟؟؟؟ برام جالب شد لطفا یکم.توضیح بدبد خیلی تو.کفم

میشه یکم.بیشتر توضیح بدید. من دفعه اوله میشنوم ینی.چی دقیقا. نامه به فرسته!!!!؟؟؟؟ برام جالب شد لطفا ...

مثلا به فرشته عشق نامه مینویسی روزی دوباره تا عشفت برگرده اون نامه رو روزی دوبار ک نوشتی میسوزونی.من خودم یبار نتیجه گرفتم بعد ۵روز

چه تکینیکیع؟

یه عبارت کوتاه و ساده مثل من خوشحال و سپاس گزارم که این هفته یک میلیون درامد داشتم

اینو روزی ۵۵ بار تا ۵روز مینویسی

نبابد وقفه بیوفتع

نباید نصف ظهر نصف شب بنویسی

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
یه عبارت کوتاه و ساده مثل من خوشحال و سپاس گزارم که این هفته یک میلیون درامد داشتم اینو روزی ۵۵ بار ...

اهان ممنون

به خدا چجوری نامه نوشتین؟

شاید پول خوشبختی نیاره ، ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره . "درخواست دوستی ندید" 
مثلا به فرشته عشق نامه مینویسی روزی دوباره تا عشفت برگرده اون نامه رو روزی دوبار ک نوشتی میسوزونی.من ...

واقعا.... مگه میشه جه جالب. اصلا نمیدونستم. فکر میکردم خرافات

میشه یکم.بیشتر توضیح بدید. من دفعه اوله میشنوم ینی.چی دقیقا. نامه به فرسته!!!!؟؟؟؟ برام جالب شد لطفا ...

اینو ببین اگه متوجه نشدی بگو عزیزم

اهان ممنون به خدا چجوری نامه نوشتین؟

نوشتم نامه ای برای خدای خوبم

برسد ب دست خداوند

انگار رفیق قدیمیمه

سلام و تشکر برای نعماتش

بعدم مثلا دلم اگه ماشین میخواست نوشتم خدایا شکرت برای ۲۰۶آلبالویی خوشگلم، یه عروسک ناز چسبوندم ب شیشه عقب، کلی ذوق زدم

از حسم می نوشتم که چه شادم ب ارزوم رسیدم

از طرف اسم و فامیل خودم