2777
2789
تازه هر صبح خواهرش میپرسید کارتونو کردین فکر کن با حضور سه تا پسر جوون و مادر پدرش و خودشش و بچه هاش ...

میگفتی نه منتظر مهندس ناظریم  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
دم جفتتون گرررم😂

فدات 😁😁😁

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه هر صبح خواهرش میپرسید کارتونو کردین فکر کن با حضور سه تا پسر جوون و مادر پدرش و خودشش و بچه هاش ...

چقد فوضول و بی ادب بوده

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
منم ۲۰ سالم بود وقتی ازدواج کردم  ولی از سن ۱۲ سالگی اشپزی میکردم تو خونمون   ولی فقط هم ...

منم از بچگی آشپزی رو دوست داشتم خیلی هم غذا خراب کردم ولی مامانم هیچی نمیگفت و همش راهنماییم میکرد تا خوب یاد گرفتم. 

عجب تاپیکی هیچ وقت بهش فکر نکرده بودم وای من چی بپزم🙆‍♀️

فکر کردن نداره 

ماکارونی 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عجب تاپیکی هیچ وقت بهش فکر نکرده بودم وای من چی بپزم🙆‍♀️

الان ماکارونی رو بورسه  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
مگه هپون اول بهش نگفته بودی وارد نیستی به آشپزی😃😂

نه😂😂

بعد میدونی خانواده شوهرم رسم داشتن

حداقل عروس چند ماه با خانواده شوهر

سر یه میزبشینن یعنی خورد و خوراک مشترک

باشه

من سر یک هفته به شوهرم گفتم بااااید

خورد و خورامون هم جدا کنیم

(ذوق داشتم از جهازم استفاده کنم😂) 

من اولین عروسی بودم تو طایفه اشون که

سر هفته کلا همه چیشو جدا کرد

شوهرم اون یک ماه و یواشکی غذا میگرفت