2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاید

56 بازدید | 5 پست

سلام خانومای گل یه سوال دارم

کسی میدونه چرا بعد لیزر بیکینی تا ۲۴ ساعت نباید رابطه داشت 

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

چون پوست اون ناحیه حساس شده 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چون پوست اون ناحیه حساس شده 

اها ممنون .فک کردم خطر خاصی داره

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ممنون .فک کردم خطر خاصی داره

نه عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
ممنون ک جواب دادی

🌹🌹🌹