2777
2789
عنوان

رحمت به کسانی که

194 بازدید | 36 پست

رحمت به کسانی که تاپیک سیاسی اقتصادی اجتماعی میزنن و ما مجبور میشیم نظر بدیم و تعلیق میشیم و سه روز التماس کنیم تا نی نی یار بگه یک هفته دیگه برمیگردنه اما بدانید و آگاه باشید از این به بعد بدون تعارف گزارش میزنم تا کسی دچار مشکل نشه نگید نرو که قوانین سایت گفته نباید بزنید😁 ۵ تا عمه دارم در ضمن😂

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توي چه تاپيكي نظر دادي خواهر؟ 

گفتم نماینده ها حقوقشون چقدره تعلیق شدم فکر کن😁

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

منم چون نمیتونم نظر بدم مثل لال ها میشم از حرصم گزارش میزنم😂

منم کاربریمو از دست دادام باید بخوام تا برگردونن؟

خیانت=آفتابه اسید👍👍 کاربریم بخاطر حمایت از کشته های آ ب ا ن تعلیق شد.
منم چون نمیتونم نظر بدم مثل لال ها میشم از حرصم گزارش میزنم😂

منم از این به بعد میزنم اینقدر التماس کردم سه روزه

منو نی نی یار گفته یبار دیگه تعلیق بشی میترکی منم دیگه دختر خوبی شدم  فقط میرم  تاپیکای ما ...

کتابشو خوندی؟؟ اولدوز و کلاغها مال صمد بهرنگی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
سلام عزیزم یک هفته؟؟😕☹☹ چی بگم؟؟ خودتو ناراحت نکن❤⚘

سلام اشکال ندارن برگرده یک هفته تحمل میکنم ده سال خاطراتم باهاشه

منو نی نی یار گفته یبار دیگه تعلیق بشی میترکی منم دیگه دختر خوبی شدم  فقط میرم  تاپیکای ما ...

الدوز و کلاغ ها الدوز و عروسک سخن گو کتابهای قشنگ صمد بهرنگی