2777
2789
عنوان

ایراد تو قیافه مهمه یا نه !

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 35 پست
خب این یه واقعیته دیگه...وقتی کسی رو دوس داری عیباش به چشمت نمیان اصلی ....و وقتی از کسی متنفری حتی ...

من اون زیبایی هایی که تو هم سنام هست و من ندارم باعث میشه فک کنم همسرم اون ایرادمو دوس نداره

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون زیبایی هایی که تو هم سنام هست و من ندارم باعث میشه فک کنم همسرم اون ایرادمو دوس نداره

اصلااااا نمیشه همچین نظری داد.چون مثلا همسر منم تو نوصوع ظاهری مشکلی داره و من بینهایت دوسش دارم.کسی بودم که موقعیت های ازدواج خیلی خیلی بهتر داشتم .حتی مامانم تو نامزدی گفت به هم بزن اذیت میشی بعدا.ولی من گفتم دوسش دارم.هنوز بعد ۱۵ سال پشیمون نیستم.....بحث ازدواج فرق میکنه.نمیتونی بجای طرف مقابلت در مورد خودت نظر بدی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اصلااااا نمیشه همچین نظری داد.چون مثلا همسر منم تو نوصوع ظاهری مشکلی داره و من بینهایت دوسش دارم.کسی ...

عزیزم انشالله که همیشه این عشقت آتشین و پابرجا باشه .

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش