2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 22 پست
اره 19 سالش بود نامزد کردیم  الان نزدیک 23 هس

خب اون موقع خیلی سنش کم بوده

صددرصد تا الان بعضی معیارش عوض شده

شایدم آدم مورد علاقشم تغییر کرده

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت ولت میکردم اما من خانوادم پشتم هسن نمیدونم چرا نمیتونم خیلی احمقم 

تا اخر عمرت این شک و ناراحتی توی دلت میمونه

فردا روز بچه دارشین ک کلی وقتت گرفته میشه و فرصت کمی میکنی خلوت دوتایی داشته باشین.اونموقع میخاد چیکارکنه؟

بره سراغ یکی دیگه..

جدی و با درایت به این موضوع فکرکن

خب اون موقع خیلی سنش کم بوده صددرصد تا الان بعضی معیارش عوض شده شایدم آدم مورد علاقشم تغییر کرده

نه خیانت رو پارسال کرده

زمانی که من سخت مشغول درس بودم اما دعوا هم نداشتیم خب

همیشه ثابت می‌کرد عاشقه اما این کارش 

تا اخر عمرت این شک و ناراحتی توی دلت میمونه فردا روز بچه دارشین ک کلی وقتت گرفته میشه و فرصت کمی می ...

واقعا 

کاش جسارتش رو داشتم

دوس دارم بهش ثابت کنم بهش نیاز ندارم

خانوادش نمیزارن خودمم انگار احمق ها فقط نگاه میکنم چهار سال نامزدیم  خیلی زمان زیادیه

بیخود نمیزارن به اونا ربطی نداره بگو نمیتونم با پسر خیانت کارتون ازدواج کنم بره با همون دختره باشه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍