دخترم سه سال و نیمه هست خیلی سخت میخوابه، صبح ساعت ده یا یازده که بیدار بشه ظهر هم نمیخوابه، شب تا دو و دونیم بیداره. فعالیتش هم خیلی زیاده همش درحال بدو بدو، خوراکش هم کمه، قرصی شربتی چیزی سراغ ندارید بدم بخوابه شبا؟
عزیزم من از بچگی عاشق بچع بودم و کلا بچه های فامیل و من بزرگ کردم 😂😂هر وقت بچع ای نمیخوابید به قول خودم ساندویچش میکردم.. دور پتو سفت میپیچیدمش و دورش میدادم یا میزاشتمش روی پام.. چون دیگه نمیتونستن تکون بخورن میخوابیدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره یکم کم خونی داره. گل گاو زبون؟؟؟؟؟؟ میگم غذا نمیخوره چه برسه این چیزا 😄
توش نبات بزن با سرنگ بریز تو حلقش البته قبلش امتحان کن شاید خوشس بیاد بخوره.مولتی زینک سانستول و قطره آهن بده کم خونیش که رفع شه بدخوابی و بدغذایشش درست میشه
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️