2777
2789
عنوان

کمک کنید بچه مو بخوابونم

81 بازدید | 10 پست

دخترم سه سال و نیمه هست خیلی سخت میخوابه، صبح ساعت ده یا یازده که بیدار بشه ظهر هم نمیخوابه، شب تا دو و دونیم بیداره. فعالیتش هم خیلی زیاده همش درحال بدو بدو، خوراکش هم کمه، قرصی شربتی چیزی سراغ ندارید بدم بخوابه شبا؟

الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه

عزیزم من از بچگی عاشق بچع بودم و کلا بچه های فامیل و من بزرگ کردم 😂😂هر وقت بچع ای نمی‌خوابید به قول خودم ساندویچش میکردم.. دور پتو سفت میپیچیدمش و دورش میدادم یا میزاشتمش روی پام.. چون دیگه نمیتونستن تکون بخورن میخوابیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بدخوابو نمیشه کاریش کرد.ولی گل گاو زبون با یکم نبات خوبه.یکیم باید ببینی کم خون نباشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم من از بچگی عاشق بچع بودم و کلا بچه های فامیل و من بزرگ کردم 😂😂هر وقت بچع ای نمی‌خوابید به قو ...

آره فکر خوبیه، باباش امتحان کرده، اما دختر من طاقت نمیاره، دو دقیقه نهایتا میمونه، بعدش جیغ و گریه که بیاریدم بیرون!!

بچه بدخوابو نمیشه کاریش کرد.ولی گل گاو زبون با یکم نبات خوبه.یکیم باید ببینی کم خون نباشه

آره یکم کم خونی داره.

گل گاو زبون؟؟؟؟؟؟ میگم غذا نمیخوره چه برسه این چیزا 😄

آره فکر خوبیه، باباش امتحان کرده، اما دختر من طاقت نمیاره، دو دقیقه نهایتا میمونه، بعدش جیغ و گریه ک ...

ساندویچش کنید بعد بزاریدش رو پاتون و یه لالایی براش بزارید... با لالایی براش، بخونید تا حواسش پرت بشه و جیغ نزنه.. بعدش هم که کم کم چشماش سنگین میشه 

آره یکم کم خونی داره. گل گاو زبون؟؟؟؟؟؟ میگم غذا نمیخوره چه برسه این چیزا 😄

توش نبات بزن با سرنگ بریز تو حلقش البته قبلش امتحان کن شاید خوشس بیاد بخوره.مولتی زینک سانستول و قطره آهن بده کم خونیش که رفع شه بدخوابی و بدغذایشش درست میشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️