2777
2789
هر کس علت نجاست سگ میدونه بگه لطفا

اینجا فقط میگن چون اسلام گفته،،کسی یه خط مطالعه نکرده که دلیلش چیه..من خیلی تاپیکا این بحثو ادامه دادم تهش نتیجه نمیرسه

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
تو ارواح عمه ی من بجه دارم میخوای بشی اره؟😂😂😂😂

چرا بمن نمیاد☺دوس دارم ولی ۲۵ازدواج۳۰بچه حالا خیلی زوده

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیداش نکردم

عزیزم این قصه ی نجس بودنشو من بزار برات بگم

سگ تو مدفوعش یه نوع انگل هست بعد مدفوع کردنش مقعدشو با زبون تمیز میکنه و بینیش هم خب برخورد میکنه بعد همون زبونشو به تمام بدنشم میکشه و بقیه بدنشم تمیز میکنه در نتیجه اون انگلو به کل بدنش انتقال میده

سگ اپارتمانی غذای خشک مخصوص داره و واکسن و مهم تر همه قرص ضد انگل که ازمایش کردن بعد خوردن اینها اون انگل دیگه تو بدنش نیس و حتی با شامپوهای مخصوص هم حمام میشن و در این صورت دیگه چیزی به اسم نجاست نمیمونه حالا شما باز دوست نداری باور کنی میل خودته😚

نه که نمیاد فقط بچه تا جیش کرد یا پی پی اوق میزنی😂😂😂😂

یبار بچه ی دخترعممو شستم چندماهش بود پی پی کرده بود ولی الان دیگه حالم بهم میخوره بچه خودمم بشورم کلا به بو حساسم حتی بوی غذاها مثل کله پاچه سیرابی جیگر

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
یبار بچه ی دخترعممو شستم چندماهش بود پی پی کرده بود ولی الان دیگه حالم بهم میخوره بچه خودمم بشورم کل ...

بعضی موقع ها همینجوری میشه ادم یخاطر هورموناست من حالا بعضی وقتا با بعضی بوها میگرنم میگیره نااااااابود میشم تا چهل و هشت ساعت بیخوابی

اخه من احترام میزارم ولی طرفم جوش میاره زورش میگیره میاد بزنه منم یکی بخورم ده تا میزنم😂😂

بعضیا از همون اول بدون هیچ دلیل و ارتباطی توهین میکنن که چرا مثل من فکر نمیکنی 😳

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
بعضیا از همون اول بدون هیچ دلیل و ارتباطی توهین میکنن که چرا مثل من فکر نمیکنی 😳

چون تو مغزمون کردن هرچی ما بگیم درسته

تو محیط های خانوادگی هم پدر مادرا میگن هرچی ما میگیم درسته بچه هم باید عمل کنه نتیجش میشه همین که میبینی

هر کس علت نجاست سگ میدونه بگه لطفا

عزیزم سگ نجسترین حیوانه چون من شنیدم میگن روح کثیفی داره سگ هم افریده خداست باید دوسش داشت ولی دلیلی نداره تو یه خونه با هم زندگی کنیم من شنیدم برای جسم و روح انسان مضره کلا خداوند هرچیزی که برامون ضرر داشته باشه رو نهی کرده برامون مثلا خون خودمونم که تو بدن خودمونه نجسه و خیلی چیزهای دیگه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان