2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین

39 بازدید | 3 پست

من موقع پری خیلیییی قرص میخورم و نزدیک ۳تا شیاف..دردم وحشتناکه...هر دمنوشی هم ک بگین استفاده کردم فایده نداره دیگه شیافم تاثیر نداره

چیکار کنم😭😭😭😭😭

عوارض شیاف و قرص زیاده؟؟؟

دکترم رفتم گفته تااخر  اینطوری خواهی بود 

از عوارض قرص اینام میترسم کیا مثل منن...توروخدا اگ راهی بلدین بگین دیگه خسته شدم از قرص و شیافو.

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

عزیزم منم مثل تو بودم..جوری که روزای اولش راهی درمانگاه میشدم...ولی خدا خیر بده دکتر رو قطره ویتاگنوس داد...روزی چهل قطره خوردم...قبلا هفت روز درد شدید داشتم. بعده خوردن قطره فقط دو یا سه روز اول اونم کم...بعد زایمان طبیعی که خوبه خوب شدم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

عزیزم قبل از پریودیت اصلا لبنیات ماست و شیر و پنیر و.. نخور 

و قبل از پریودیت همش چایی دم کن توش زنجبیل و دارچین بریز بزار دم بکشه بعد با نبات بخورش 

روزیی هم که پریود شدی قبل از اینکه دردت شروع بشه یه نوافن بخور بعدشم مرتب چایی با نبات بخور تا خوب خوب شی انشالله

منم مثه توام ک همشششش دردم میگیره و تا ۳ روز اول رو زمینم و گریه میکردم ولی دو روز پیش ک پریود شدم قبلش این کارایی ک بت گفتم بکن رو کردم الان خیلی بهترم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قبل از پریودیت اصلا لبنیات ماست و شیر و پنیر و.. نخور  و قبل از پریودیت همش چایی دم کن ت ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی حتما انجام میدم😘😘😘

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست