2777
2789

کاش به جای اون من کچل میشدم بمیرم براش شوهرم تو ۲۷سالگی داره کچل میشه یه موهایی داشت قبلا پرپشت قشنگگگ

یه ساله درگیر این بیماری کوفتی شده همه جای سرش دایره دایره ریخته کل موهاش حتی ریش هاشم اینطوری شده طفلی شب و روزش شده گریه اعتمادبه نفسش پایین اومده از خجالتش نمیتونه بره بیرون همه مسخره ش میکنن یا ازش دوری میکنن میگن چیه نکنه مریضی واگیردار گرفتی😔😢 هزار بار دکتر رفته هزارتا آمپول کورتون زدن سرش انواع روغن ها روغن نارگیل روغن زیتون آب سیر آب پیاز روغن پیاز عنصل هرچی که به ذهنتون برسه زدیم سرش دکترکلی قرص و شامپو و ماینوکسیدیل داد زینک پلاس مصرف کرد خوب نشدکه هیچ روزبه روزم بزرگترمیشن دسته دسته موهاش کنده میشه میاد دستش ای خدا بریدیم دیگه این چه درد بی درمونی بود گرفتارمون کرد اشک های شوهرمو میبینم جیگرم آتیش میگیره.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو بکاره خب

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

شوهر من از بس فکر و خیال میکنه ریزش شدید گرفته بود

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه