2777
2789
عنوان

دلم برا داستانات تنگ شده😢

120 بازدید | 6 پست

فدرا—بانو# ی عزیز خیلی وقته دیگه داستان نمیزاری برامون😭

من و همسرم هردفعه با کلی شوق داستاناتو دنبال میکردیم😞گاهی دیر میشد و گاهی هم نمیزاشتی و بعضی وقتاهم کلی تو یه روز برامون میزاشتی😍

خودمونیما ولی داستان زندگیات از رمانای تخیلی و خیلی عاشقانه ی الان سرتره😁😁خودم وقتی رمانای عاشقانه میخونم اعتماد به نفسمو از دست میدم😣😣انقدر که زندگیشون رویاییه😂😂

حالاجدا از این بحثا حتما برامون داستان بیار باز خانومی😉😉چند دفعه اومدم سر زدم خبری نبوده و بعضی از تایپکاتم تعطیل شده بود😒😒متاسفم برا همچین ادمای حقیری😬😬

تنهایی تان را با کسے قسمت کنیــد کہ...سال ها بعد،شمارا همینگونہ کہ هستید دوستــ بدارد...با موی سپیدتان،شیار زیر چشمتان،و لرزش دست و دلتان...💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@فدرابانو    

سلام عزیزم خیلی لطف داری بمن🌹🌹🌹عزیزمی

چشم حتما گذاشتم صداتون میکنم مثل قبل

یکم حالم بهتر شه😁😁چشم میذارم براتون ❤️❤️😍😍

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
سلام عزیزم خیلی لطف داری بمن🌹🌹🌹عزیزمی چشم حتما گذاشتم صداتون میکنم مثل قبل یکم حالم بهتر شه😁😁 ...

😍😍😍مرسی مهربووووون😘😘😘

تنهایی تان را با کسے قسمت کنیــد کہ...سال ها بعد،شمارا همینگونہ کہ هستید دوستــ بدارد...با موی سپیدتان،شیار زیر چشمتان،و لرزش دست و دلتان...💞