2777
2789
عنوان

چجوری‌‌باید پول‌واریز کنم

51 بازدید | 5 پست

سلام‌‌من همیشه  پول‌نقدی واریز‌میکردم‌به حساب

الان‌میخوام‌‌پانزده میلیون پو‌ل‌بریزم‌‌‌ به یه‌حسابی

ک‌بانکش‌با  بانک‌حساب‌من‌فرق‌داره

چکار باید‌بکنم؟اول‌باید‌برم‌بانک‌حساب خودم؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

باید بری بانک چون در روز بیشتر از ۳ تومن نمیتونی کارت به کارت کنی

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری بانک چون در روز بیشتر از ۳ تومن نمیتونی کارت به کارت کنی

میدونم‌همون‌بانکو‌میگم‌پرو سش‌چطوره

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
آره میری بانک خودت

پروسش‌‌چجوریه

میدونم‌همون‌بانکو‌میگم‌پرو سش‌چطوره

خب باید بری همون بانک پولتو بریزی به همون بانکی که حساب باز کردی

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .