ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من از یه نفر شنیدم که ارز وارد شده ولی فعلا دولتی ها صداشو در نمیارن تا اول مشکلات خودشون رو حل کنن
زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند... زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!
احتمالش هست یه مقدار طلا و چیزای دیگه قیمتش بیاد پایین
زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند... زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!
ن اخبار که نمیاد این چیزا رو بگه خود دولت میگه ن هنوز وارد نشده.ولی میگن وارد کردن.به خاطر همین احتمالش زیاد دلار و طلا ارزون بشه