2777
2789
عنوان

ازدواج با فامیل یا غریبه

272 بازدید | 16 پست

به نظر شما ازدواج فامیلی خوبه یا ازدواج با غریبه ؟چرا؟ لطفا تجربیات خودتون و بگید ممنون

تعداد رای : 36
نظرسنجی
ازدواج با افراد فامیل مثل پسر عمو ، دختر خاله و...
7
19%
ازدواج با دوستان خانوادگی
9
25%
ازدواج با افراد غریب
20
55%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم غریبه رو بیشتر میپسندم که اونم طی شناخت حداقل شش ماهه باشه فامیلی رو زیاد نمیپسندم به خاطر توقعات بالا که بعدا درخواست میشه و اینکه گاهی نمیتونی حرفیو بزنی چون فامیلن

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

غریبه.فامیل از نظر ژنتیک خوب نیست بعد فامیلی حرف و حدیث پیش بیاد وضعیت بدتره تا غریبه آشوبش بیشتره.بهتر بری با چندتا آدم جدید خویشاوند شی 

من خودم به شخصه پسرخاله و پسرعمو عمه رو عینه برادر میبینم  واقعا چندشه برام جور دیگه بهشون نگاه کنم 

وای کاش ازدواجای فامیلی رو ممنوع کنن...  حالمون بد میشه..  خداییش چطوری ملت با پسر عمو خ ...

😁😂 مجردم

ولی منم حالم از اعتماد به غریبه بد میشه

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟:
عااااااشق اینم با فامیل ازدواج کنم به غریبه نمیتونم اعتماد کنم هرگز

منم فامیل دوس داشتم ولی خب کسی از فامیل پیشقدم نشد😑😑. شرایطم خوب بود از خیلی هاشونم سرتر بودم ولی دریغ از ی خواسگار فامیل😣😣😁😁. بعد عقد یکی دوتاشون ی چیزی پروندن😕😕😕 گفتم اره  منم گوشمخملی.... دیگه ب همین عریبه راضی شدیم😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
عااااااشق اینم با فامیل ازدواج کنم به غریبه نمیتونم اعتماد کنم هرگز

ببخشید اما دلیل خاصی داره که نمی تونید به غریبه اعتماد کنید ؟ اگر دوست دارید لطفا نظرتون رو به اشتراک بزارید ...نظراتتون برام مهمه😘

ببخشید اما دلیل خاصی داره که نمی تونید به غریبه اعتماد کنید ؟ اگر دوست دارید لطفا نظرتون رو به اشترا ...

چون فامیل از کودکی تا الانش بالاخره جلوم بوده یکجورایی هم اینکه گوشت همو بخوریم استخون.همو دور نمی‌ریزیم

من نمیتونم به یه غریبه هر چند صادق اعتماد کنم که اخلاقش جلو من خوبه فقط یا نه و.....سخته برام مدلم اینجوریه

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟:
😁😂 مجردم ولی منم حالم از اعتماد به غریبه بد میشه

حالا مگه فامیل قابل اعتماده...؟؟؟؟

مگه قراره با غریبه تو همون غریبگی ازدواج کنی... اشنا میشی.. بعد... 

حالا مثلا فکر کردی فامیلاتو خوب میشناسی؟؟؟؟ 

تو دو.تا مهمونی دیدی ک طرف مجبور بوده با ادب و خوب باشه