2777
2789
عنوان

دوستان یه سوالی پیش اومده برام.....؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچ وقت این جور رابطه رو نمی پسندیدم . چون دخترا توی این روابط تمام عشق و احساساتشون رو خرج میکنن ولی پسرا در درصد خیلی زیادی رابطه رو جدی نمی گیرن و فقط به عنوان یه سرگرمی زودگذر بهش نگاه میکنن و این وسط دختر هست که همه جوره ضرر میکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کسای‌ک‌با دوس‌پسرش ازدواج‌میکنن از زندکشیون راضی نیستن اینو همینجوری گفتم

لابد کسایی که با معرفی در و همسایه ازدواج میکنن از زندگیشون راضی هستن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ببین دوستی یه ریسکه بزرگه...

اگه نظرت به این کاره فقط به یه فرد تا بینهایت مطمین...

من یکیومیشناختم که تا 4 سال باهم بودن و دختره هگه جور عکسی دست پسره داشت...

حتی رابطه...

اخرم پسره دوماد شد و گفت برا کسی که بدون هیچ تعهدی با من بوده سخت نیس که با یکی دیگه باشه...

دختره بیچاره رو. که نگم اصن...

هم خوبی داره هم بدی 

البته بدی هاش بیشتره 

خوبی داره چون طرفو میشناسی چون ازدواجتون با عشقه  چون انتخاب خودته کسی مجبورت نکرده یا از اجبار نبوده چون حس خوبی باهاش داری و و و 

بده چون ریسک داره چون نمیدونی تهش چی میشه چون همیشه نگرانی ک نکنه برع ک نکنه بد باشه ک نکنه هدفش ی چیز دیگش ن نکنه اشتباه دارن میکنم  

بده چون اگه سرانجامش جدایی بشه سخته غمه درد برات میمونه 

چون خاطره برات میمونه چون دلشکستگی برا میمونه دیگه حس خوب نداری دلگیر میشی نمیتونی اعتماد کنی 

بنظرم نباشه بهتره دوستی های امروزی جز دردسر چیزی نداره 

کسای‌ک‌با دوس‌پسرش ازدواج‌میکنن از زندکشیون راضی نیستن اینو همینجوری گفتم

ما ک به شدت راضی هستیم 

همیشه هم میخاستم همین مدلی ازدواج کنم چون عشق برام خیلی مهمهه مطمعن بودم سنتی نمیتونم ازدواج کنم و تضمینی نیست ک دل ببندم 

لطفا یک نسخه رو واسه همه نپیچید ک باعث دعوا تو تامیک اسی عزیز نشه 

سنتی یا امروزی ازدواج کردن دلیل بر خوب بودن یا بد بودن نیست 

مهم اینه ک در دو مورد انتخاب صحیحی انجام بشه 

هم خوبی داره هم بدی  البته بدی هاش بیشتره  خوبی داره چون طرفو میشناسی چون ازدواجتو ...

منم بنطر خودم ارزش اینکه این همه وقتتو تو بهترین روزای زندگیت بزاری پاشو نداره👌🏻