2777
2789
عنوان

میخوام شام اسکیت درست کنم خانوماییکه بلدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 64 پست
سلام دلبر قشنگم😍 بد نیست شکر منم منتظر بودم ببینم انلاینی♥️

هستم عزیزم

سایتوتک استفاده میکنی؟  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 صفحه کامنت میگرفتی اینجوری:  اسکییییت؟ هارهار منظورت استیک بود دیگه! شما که اسمشو بلد نیست ...

الان داری به من یادمیدی استیک درسته؟ 

خداییش اینو گفتی؟ 🤨🤨🤨 🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
الان داری به من یادمیدی استیک درسته؟  خداییش اینو گفتی؟ 🤨🤨🤨 🤣

نفهمیدم منظورتو  

اینم کامنت احتمالی بود یا واقعا داری میگی؟ ایششششششششششش

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
فرستادمش خرید اره درد و تهوع

کاش یه کم که پیش رفت بری یه بیمارستان خصوصی تمومش کنن

البته اگه خودش دفع نشد

ولی حیف اون جوجه  

کاش یه کم که پیش رفت بری یه بیمارستان خصوصی تمومش کنن البته اگه خودش دفع نشد ولی حیف اون جوجه &nbs ...

دورت بگردم الان اینطوری بشه بهتره تا بعدا خفه شه و بمیره🤦🏻‍♀️

خودمم کلی گریه کردم با اینکه رو تصمیمم مصمم بودم

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
دورت بگردم الان اینطوری بشه بهتره تا بعدا خفه شه و بمیره🤦🏻‍♀️ خودمم کلی گریه کردم با اینکه رو تصم ...

میفهمم عزیزم

خیلی سخته

دوستم سقط کرد من پیشش بودم انقدر حال روحیش بد بود منم پا به پاش زار میزدم

دیگه آخراش اون منو دلداری میداد  

میفهمم عزیزم خیلی سخته دوستم سقط کرد من پیشش بودم انقدر حال روحیش بد بود منم پا به پاش زار میزدم ...

اوخی مهربونم♥️😊متاسفانه ما تنهاییم فقط منو اقا شیره

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone