بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند. کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۹ سالمه بچه ندارم واسه بچه دار شدنم برنامه ریزی دارم که ۲،۳ سال دیگه اقدام میکنم اصلاهم حس عقب موندن ندارم چون برنامه ریزی خودمو دارم واسه بچه دارشدن مسابقه که نیست
خیلی هم عالی .کاش منم با همسرم چهار سال بعد ازدواج میکردم
هر چی قسمته عزیزم
یکی ۳۰ سالگی ازدواج میکنه به سرعت بچه دار میشه
یکی ۲۰ سالگی ازدواج میکنه ۱۰ سال طول میکشه بچه اش دنیا بیاد
زندگی هر کس طبق قسمت و انرژی مثبتشه
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.