2777
2789
عنوان

نظر بدین عزیزان

51 بازدید | 2 پست

سلام دوستای خوبم میخوام بلاگر بشم بنظرتون یه بلاگر اینستا باید چه شخصیتی داشته؟ باشه چه جوری باشه؟ تا فالوور جمع کنه واسه خودش همه دوسش داشته باشن 

یکی از چیزایی که قراره هیچ وقتو هیچ وقت تو پیجم نیارم اینکه کلاس و پز سرمایمو ندم 

من خودم به شخصه دیدم که خیلی از فالوورا ناراضین از اینکه فلانی اونجوری داره زندگی میکنه خونشو دیدی ماشینشو دیدی تالار عروسیشو دیدی و.....ماداریم چه جوری زندگی میکنیم اونا چه جوری و....،.

احساس کردم باعث ناراحتی میشه گفتم من به شخصه یه روزی بلاگر بشم این کارو انجام نمیدم 

خاک برسر کن غم ایام را ....

خوشگل باشی 

زرت و زرت عکس و کپشن بذاری 

استوری زیااااد بذار .از هر چیز چرتی که جلوی دستت بود یه متن عارفانه و امیدبخش و انر ژی مثبت بساز و اینا 

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴
خوشگل باشی  زرت و زرت عکس و کپشن بذاری  استوری زیااااد بذار .از هر چیز چرتی که جلوی دستت ...

خداروشکر عزیزم خوشگل که هستم اعتماد به نفس که دارم 😊

اتفاقا طبیعی خوشگلم😊

مطالعه هم زیادمیکنم از همه لحاظ عزیز دلم 

خاک برسر کن غم ایام را ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.