2777
2789
عنوان

هوار هوار کیسه سبز دوختم

178 بازدید | 17 پست

یه کلیپ از لیلی رشیدی دیدم راجع به استفاده نکردن از کیسه پلاستیک

اولا به راحتی تجزیه نمیشه. 

دوما اثراتش باعث ایجاد سرطان میشه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

امروز ظهر نشستم اولین کیسه ی بزرگ پارچه ایمو دوختم. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورا منظورته🤭

افرین بانو

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

اگه خدا بخواد میخوام تا اونجا که ممکنه مصرف پلاستیک یک بار مصرفمو کم کنم . حیف زمین نیست خراب بشه. 

حیف بچه ها نیست با اثراتش بیمار بشن و از زندگی لذت نبرن

هورا منظورته🤭 افرین بانو

😅 

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
هورا منظورته🤭 افرین بانو

نه منظورم این بود هوار هوار . دادو بیداد به داد زمین برسیم

😅 

نخند برو بدوز. حتی تو بعضی کشورهای آفریقایی هم استفاده از پاکت نایلونی جرم ه و جریمه داره . اونوقت ایران😢

نه منظورم این بود هوار هوار . دادو بیداد به داد زمین برسیم

اهان

ببشید🙈

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
نخند برو بدوز. حتی تو بعضی کشورهای آفریقایی هم استفاده از پاکت نایلونی جرم ه و جریمه داره . اونوقت ا ...

بعدپست دوستمون رفتم دقت کردم نوشتی هوار هوار انگار خدایی نکرده جاییت سوخته داری داد میزنی😅

وگرنه کارت خیییییلی با ارزش دوست عزیز

باور کن من وقت دوختن یه خشتک پاره هم ندارم چه برسه ب اینکه بیام کلی ازين کاراکنم

من همین ک زباله های تر و خشک وقاطی نمیکنم و پلاستیک و جدا میکنم کلی هنر کردم😄

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
بعدپست دوستمون رفتم دقت کردم نوشتی هوار هوار انگار خدایی نکرده جاییت سوخته داری داد میزنی😅 وگرنه ک ...

نیم ساعت وقت میگیره.