بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازینا لحظه ب لحظه داره اتفاق میوفته و رسانه ای نمیشه.
طفلک ژیار😔
طرف روانی بوده
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
چون نمیتونن با اسم این پسر بچه اسلام رو تخریب کنن کسی حرفی ازش نمیزنه ولی اگه دختر بود میگفتن از رو تعصباتی که به خاطر اسلام بوجود اومده کشتنش و مسلمونارو وحشی جلوه میدادن
اینا جون آدما براشون مهم نیست آخرش هدفشون تخریب اسلامه و بس
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
واقعا اینقد از این خبرای بد شینیدیم دیگه توانی نداریم به خدا انگار پوست کلفت شدیم خدا خودش صبر مادرش بده الن همین مادرش هزران بار از پله های دادگاه بالا و پایین رفته ولی بچشو ندادن دادن پدرش تا ازش مواطبت کنه مثلا بزرگ ش کنه مادر صلاحیت ندار ولی پدر صلاحیت داره صبح تا شب زیر دست نامادری شکنجه شه واقعا تاسف باره
خواهرم ب قول خودت با اینا ک نمیشه ب دین و کشور ضربه بزنن پس بهش توجه نشون نمیدن واز کنارش رد میشن ،مثل سرنشینان هواپیما تا قبل اینکه سپاه اعلام کنه اشتباه اونا بود ن کسی براش مهم بودن ن زیاد بهش توجه میشد ولی تا سپاه اعلام کرد همه یقه جر میدادن وشمع روشن میکردن و پیام تسلیت میفرستادن ،مگه قبل اعلام سپاه اونا انسان نبود ک بعدا یادشون افتاد
عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست. پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم. اللهم ارزقنا شهادت