2777
2789

موهام تا کمرمه کم پشت شده خیلی میریزه

وز شده و به هم گره میخوره 😣

واسه پرپشت شدنش و ریزشش چیزی میدونید بگید 🤔

و این که برای وز شدنش و موخوره داشتنش و...احیا یا بوتاکس یا پروتئینه کنم خوبه؟اخه خیلیم گرونه شما بگید چیکارکنم😣😣😣😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو سه سانت بالای جایی که موخوره داره کوتاه کن.

وگرنه هی میره بالاتر تا به ریشه برسه خدا نکرده.دیگه اونموقع کاریش نمیشه کرد

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
تا دو سه سانت بالای جایی که موخوره داره کوتاه کن. وگرنه هی میره بالاتر تا به ریشه برسه خدا نکرده.دی ...

اخه من کلا موهامم لایه لایه است اینطوری که باید مردونه بزنم😣 به ریشه برسه چی میشه؟

بعد کوتاهی حسابی به موهات برس‌‌

مثلا گل سرشور بکوب..من میریزم تو جوراب پارازین.بذار تو اب جوش.بعد خنک شد  فقط آب رو بزن موهات و یه ربع بعد بشور .نرم میشه دیگه وز نیست.

بوتاکس و اینا بعد تموم شدن وقتش موها از قبل بدتر میشن

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
اخه من کلا موهامم لایه لایه است اینطوری که باید مردونه بزنم😣 به ریشه برسه چی میشه؟

دیگه خودت برای سلامت موهات تصمیم بگیر‌.قرار نیست رشد نکنه که.کلی ماسک طبیعی برای افزایش قد مو هست.

موخوره به ریشه برسه ریشه مو دیگه توانی نمیمونه براش.خودت تصور کن موهات از ریشه دو شاخه و ضعیف باشه