2777
2789
عنوان

خدا سر هیچکس نیاره ...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 42 پست

وای خداروشکککر

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا به نظرت جیگر ۱ کیه؟!🤔😁

خط فعلیش☺☺

در تاریخ 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤             باران رحمت الهی همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسهایمان را برعکس گرفته ایم🌧🌂☔

خداروشکر‌اولین‌باره‌تو‌تاپیک‌خیانت‌میخندم‌اونم‌ازته‌دل

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
من موندم وقتی گوشی شوهرت اونم تو این زمونه هوشمند نیست اصلا چرا بهش شک کردی بنده خدا رو😃😃

دلیلی نیس خیلیا با گوشی ساده خیانت میکنن 

بستگی به ذات طرف داره

شوهر ایشونم اگه ذاتش خراب بود دو دستی گوشیشو میچسبید نه اینکه جا بزاره

در تاریخ 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤             باران رحمت الهی همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسهایمان را برعکس گرفته ایم🌧🌂☔
حس اون لحظه ت رو خریدارم    

وقتی اولش میخوندم دنیا رو سرم خراب شد هی لعنتش میکردم میگفتم ببین چه حرفایی هم زده به شوهر من 😥 بعدش انقدر ذوق کردم که پیام های اون موقع رو نگه داشته 😍😍😍

نهههه 😉 باید مشکوکش کنیم 

حالا یبار تو سایت یه چیز مثبت دیدیم خودمون منفیش کنیم😂😂