2777
2789
عنوان

خدا سر هیچکس نیاره ...😢

508 بازدید | 42 پست

سلام خانما من یه سالو خورده ای که عقدم ... از اولش دوس نداشتم گوشی شوهرمو چک کنم اصلا نگاه نمیکردم دیروز رفته بود بیرون گوشیشو جا گذاشته بود گوشیش از این قدیمی دکمه دار هاس بلد نبود حالا بازش کردم رفتم سراغ اس ها داشتم یکی یکی میخوندم که اخراش دیدم حدود ۱۰ ۱۲ تا اس خیلییی عاشقانه به اسم جیگرم ۲ سیو بود اصلا دست و پاهام برای یه لحظه بی حس شد واقعا حس خیلی بدی بود انداختم اونور گوشی و پاشدم اماده شم برم گفتم بزار شمارشو بردارم زنگ بزنم به طرف اصلا دستام بدجوری داشت میلرزید به زور پیدا کردم داشتم گریه میکردم بلد نبود شمارشو چجوری بردارم خلاصه یکم گشتم بعد ... دیدم شماره قبلیه خودمه😑😐 اون اوایل که هر چی اس خیلی عاشقانه دادم نگه داشته 😍 نمیدونستم بخندم یا گریه کنم 😍 

اما واقعا فقط برای یه لحطه که فکر کردم خیانت کرده دنیا رو سرم خراب شد خدا سر هیچکسی نیاره😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه😂😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خدا نکشتتون شیطونا،شوخ شدین 

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
تو هم نبودی شاید مال قبل ازدواج بوده😐

گناه داره ولش کن😂😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

حس اون لحظه ت رو خریدارم  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

وای عزیزم منم انشالله خوشبخت بشید❤💙

در تاریخ 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤             باران رحمت الهی همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسهایمان را برعکس گرفته ایم🌧🌂☔