2777
2789

منم میخوام یاد بگیرم   

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

دیدم با مربا درست میکنن ولی اون رنگی که اب مربا میده و شفته میشه رو دوس ندارم فک کنم باید اب مربارو نریزیم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم با مربا درست میکنن ولی اون رنگی که اب مربا میده و شفته میشه رو دوس ندارم فک کنم باید اب مربارو ...

والا من نت خوندم میخوام کسایی درست کردن تجربی بگن

حالا اول پیاز فراووون ریز ریز میکنی سرخ شه بعد یکم زردچوبه با مرغ ریز ریز میشه با گوشت چرخ کرده بهتره تفتش میدی بعد یه بسته از آلبالو ها رو اضافه میکنی با زعفران و یکم دارچین

حالا اول پیاز فراووون ریز ریز میکنی سرخ شه بعد یکم زردچوبه با مرغ ریز ریز میشه با گوشت چرخ کرده بهتر ...

مزه ش چجوریه ینی نباید اول آلبالو باشکر  رو بزاری جدا بپزه 

ممنون عزیزم 😙😙😙

خواهش میکنم حتما درست کن عالییی میشه بعد از چن بار درست کردن دستت میاد فقط پیازش و گوشتش فراون باشه همچنین زعفران برای 4پیمانه برنج دو لیوان آلبالو کافیه