2777
2789

من عاشق شوهرم بودم اما بعدا چون مشکل داشتیم متنفر شدم ازش. اما الان بعد هشت سال دوباره عاشقش شدم . چون دیگه زندگی کردنو یاد گرفته و جلو همه طرف منو میگیره و تکیه گاهم شده. خداروشکر

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چیزی ک توی ذهن ماست خوب مطلق 

همسرمون هم یه انسانه با بدی ها و خوبی ها 

نه فرشتس نه اون چیزی ک توی ذهن ماست همونطور که ما اون زن خوبه ی ذهن همسرمون نیستیم 

ولی هنر زندگی اینکه برای زندگی تلاش کنیم هردومون

همدیگرو با خوبی ها و بدی هامون بپذیریم و سعی کنیم و تلاش کنیم چیزایی ک همدیگرو ناراحت میکنه و درستش کنیم 

و بلد باشیم باهم حرف بزنیم 

سال اول زندگی خیلی سخته اون سال اگ تونستین بسازید اونوقت خوشبخت واقعی میشید 🌷🌷🌷🦄🦄🦄

طراح داخلی و دکوراتیو . @karostudioo

من هم راضی ام خدا راشکر

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
چه خوب چطوری زندگیتون اینطوریه؟

نمیدونم والا.. کلأ از اولش همینطوری بودیم، خیلی دوست داریم همدیگرو،نه طاقت قهر همو داریم،نه طاقت غصه همو داریم.. تا حالا نشده ده دقیقه قهر کنیم باهم.. رفیقیم خیلی، حرفمونو به هم میزنیم، 

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
مثلا چطوریه؟

مهربوووو و صبور و مودب 

مومن و چشم و دست و دل پاک

مسیولیت پذیر و خانواده دوست 

بددل و خسیس و بددهن نیستن 

به خانوادم احترام میزارن

تو همه کارا بامن مشورت میکنن،نظر من مهمه براشون، و من واقعا براشون در اولویتم حتی قبل بچه هامون 

هنوز صدای بلند من از این مرد نشنیدم ، البته منم کاری نمیکنم صداشون بره بالا 

ولی در کل از منم بهترن 

با شخصیت و مدبن  و بین همکارام همینه، خلاصه یه مرد همه چیز تموم که همه زندگی منه💞

خدا مامان باباشونو عمر باعزت بده با تربیت کردنشون

انشالله همه دوستان طعم عشق واقعی رو تجربه کنن🙏

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️