2777
2789

عزیزم من از اسکراپ کرمی اَوه استفاده کردم یک روز در میون داخل حموم 

همینطور از نمک حموم اونم هفته ای یک روز درمیون باهم استفاده میکردم بعد از ۸ روز کاملا رفع شد واسه من 

الان حس خوبی بهم داده همیشه میخوام استفاده کنم

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راس میگین؟؟ اینی که میگین برا رفع تیرگی کجاس دقیقا 

اره عزیزم من واسه زیر بغل و کل ناحیه بیکینی و سر زانو و آرنج استفاده کردم به کل بدنمم زدم 

اگه واسه تاثیر زودتر میخوای از ژل آماده آلوورا هم استفاده کن منتها من حوصله ژل رو نداشتم از اسکراپ و نمک استفاده کردم هر کدوم رو هم سه دقیقه روی پوستم گذاشتم  نمک حموم هم انواع مختلف داره من ضد قارچ که حاوی نمک دریا و مور هست و اسکراب هم کرمی اوه که کاکائو هست رو زدم رنگش قهوه ای 

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙