عزیزم من از اسکراپ کرمی اَوه استفاده کردم یک روز در میون داخل حموم
همینطور از نمک حموم اونم هفته ای یک روز درمیون باهم استفاده میکردم بعد از ۸ روز کاملا رفع شد واسه من
الان حس خوبی بهم داده همیشه میخوام استفاده کنم
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا راس میگین؟؟ اینی که میگین برا رفع تیرگی کجاس دقیقا
اره عزیزم من واسه زیر بغل و کل ناحیه بیکینی و سر زانو و آرنج استفاده کردم به کل بدنمم زدم
اگه واسه تاثیر زودتر میخوای از ژل آماده آلوورا هم استفاده کن منتها من حوصله ژل رو نداشتم از اسکراپ و نمک استفاده کردم هر کدوم رو هم سه دقیقه روی پوستم گذاشتم نمک حموم هم انواع مختلف داره من ضد قارچ که حاوی نمک دریا و مور هست و اسکراب هم کرمی اوه که کاکائو هست رو زدم رنگش قهوه ای
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙