2777
2789

خانم ها من به یک اقایی خیلی علاقه دارم شب و روزم شده فکر کردن به اون. البته ی مشکلی که دارم اینه که اون فارغ التحصیل شده و من نمیدونم دیگه کی و کجا میتونم ببینمش. حالا شب و روز برای رسیدن بهش دعا میکنم. به خدا همه جور ختم و دعایی میخونم. حالا تو نی نی سایت خوندم این دعا ها فقط درمورد اونایی که بهت محرم هستن تاثیر داره و رو نامحرم بی تاثیره 😭. یعنی این همه دعا خوندم هیچی به هیچی؟؟؟؟؟ دیگه دعا نکنم؟؟؟؟ کلی دعا و ختم پیدا کردم برای ازدواج با کسی که دوستش داریم (البته منظورم دعانویس و اینا نیستا چیزهایی مثل ایت الکرسی و اینا) خب کسی که باهاش قصد ازدواج داریم که هنوز به ما محرم نیست. روشن کنید من رو خواهشا😭😭😭 ناامید شدم😭

من و خدا

غیر مستقیم بهش بفهمون بهش علاقه داری,شماره ای چیزی نداری ازش؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB